Hiusten blondaus (mallityö)

Tein tänään hiusten tyviblondauksen asiakkaalleni. Asiakkaan toiveena oli, että tyvikasvu peittyisi sekä latvojen keltaisuus katoaisi.
Arvioisin alkutilanteessa, että hiusten tummuus olisi tyvestä 8, pituuksista 9-10 ja latvoista 9.

Tein vaalennusainetta yhteensä 120 ml, joista oxycur väriä oli 40 ml ja topchic 3% hapetetta 80 ml. Sekoitus-suhde oli 1:2. Tein etuhiuksiin samaa väriä lisää 60 ml, mutta 6% hapetteella, sillä entinen väri 3% hapetteella ei ollut tarttunut etuhiuksiin kunnolla.

Aloitin värjäyksen ristipääjaolla ja etenin takaosasta etuosiin, jonka jälkeen etenin korvalta korvalle. Sitten otin takaosan hiuksista kolmion muotoisen osion, johon laitoin väriä vaan tyvelle, mutta häivytin tyven rajaa hieman. Tein saman kaikkiin muihinkin hiuksiin. Etenin takaosista etuosiin. Annoin värin vaikuttaa 50 min, kunnes menimme pesupisteelle.

Pesupisteellä pesin värin pois ja sekoitin kevytvärin.
Sävytteeseen laitoin 10BG-25 ml, 10V-15 ml ja Colorance hapetetta 80 ml. Tein väriä yhteensä 120 ml ja 1:2. Värin loppuessa tein vielä lisää 60 ml.
Laitoin värin pyyhekuiviin hiuksiin ja aloitin ristipääjaolla. Laitoin värin tyveen ensin ja annoin sen vaikuttaa n. 5 min, jonka jälkeen levitin värin latvoihin. Annoin värin vaikuttaa yhteensä 20 min, jonka jälkeen pesin sen pois. Shampoona ja hoitoaineena käytin blondes & highlights: iä.

Pesun jälkeen föönasin hiukset.
Mallini oli tyytyväinen lopputulokseen ja väri sulautui hyvin muihin hiuksiin.

Ennen

            

Jälkeen

              




Kommentit

Suositut tekstit