Punaiset raidat (mallityö)


Tänään oli tarkoituksena tehdä punaiset raidat asiakkaalle. Arvioisin alussa, että hiusten tummuus olisi tyvestä 6, pituuksista 6/7 ja latvoista 6/7. Hiuksissa oli kuitenkin etuosissa vaalennetut kohdat, joiden tuummuudeksi arvioisin 9/10.

Aloitin prosessin raidoittamalla hiukset vaaleiksi. Tein väriä yhteensä 90 ml, joista 30 ml oli Oxycur platin ja 60 ml Topchic 3% hapetetta ja 1:2.

Aloitin raidoituksen takaosan hiuksista, jonne tein molempiin osioihin n. 4 foliota. Kun olin takaosan saanut tehtyä, etenin etuosiin, mutta jätin jo valmiiksi vaaleat kohdat raidoittamatta. Annoin raitojen vaikuttaa n. 50 min, kunnes siirryimme pesupisteelle.

Huuhtelin raidat ja siirryimme taas peilipisteelle, jossa kuivasimme hiukset. Sitten teimme hiuksiin esikäsittelyn, jossa laitoimme raitoihin 7R vaahtoväriä. Kun saimme esikäsittelyn tehtyä, niin tein kevytväriä 120 ml ja 1:2. Laitoin 7RO:ta 40 ml ja Colorance lotion hapetetta 80 ml.

Levitin kevytvärin hiuksiin kauttaaltaan, jonka jälkeen pesimme hiukset.

Pesun jälkeen kuivasin ja föönasin hiukset.

Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka punainen tuli hieman kirkkaammaksi, mitä mallini alunperin toivoi, mutta hän oli silti tyytyväinen.






Kommentit

Suositut tekstit