Ensimmäinen työssäoppiminen


Olen yhdeksän päivää työssäoppimassa Salolaisessa parturi ja kampaamo liikkeessä nimeltä Anna&Otto.  Liike sijaitsee Salossa Horninkadulla. Olen päässyt seuraamaan lukuisia hiusten käsittelyjä ja oppinut niistä paljon uutta.  Yrityksessä työskentelee kolme kampaajaa, joista yksi on liikkeen omistaja Heidi. Liikkeen tila on tyylikäs, raikas ja värimaailmassa on käytetty tummia ja vaaleita sävyjä. Liike perustettiin vuonna 2000 ja nykyinen yrittäjä osti sen vanhalta omistajalta. Liikkeen nimi "Anna&Otto"-tulee siitä, että se sopii miehille että naisille. Liike sisältää viisi asiakaspenkkiä, kaksi pesupaikkaa, vastaanottotiskin, odotustilan sekä tuotehyllyt. 
Liikkeessä on tuoteryhminä mm.Four Reasons ja Goldwell. Esim.Four Reasons-tuotteissa hyvää on se, että niitä löytyy monipuolisesti, kuten jotkut tuotteet sopivat myös allergikoille, sillä ne ovat hajusteettomia.  Myös Goldwellilta löytyy tuotteita monipuolisesti.
Palvelu tarjoaa mm. Permanentteja, hiustenvärjäyksiä ja leikkauksia sekä ripsien ja kulmakarvojen värjäystä ja kulmien muotoilua.
                       
vastaanottotiski

odotustila

asiakaspenkkejä

pesupaikat











Kommentit

Suositut tekstit